Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять тим, хто не пережив лихоліття Голодомору

Дата: 26.11.2021 11:51
Кількість переглядів: 433

        26 листопада Савинська територіальна громада вшанувала Пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Біля стели пам’яті жертвам голодомору відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів.

      Голодомор 1932-1933 років - одна з найтрагічніших сторінок української історії, яка поглинула мільйони безневинних, - не підлягає забуттю…

     Цього року 27 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів, о 16:00 традиційно відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання. Відбудеться також акція «Запали свічку пам'яті». Засвітити вогники у пам'ять про мільйони вбитих голодом кожен може біля відповідних місць пам'яті у своїх селах або у вікнах своїх осель.

        Схилімо голови в скорботі за тими, хто загинув голодною смертю і у спільній молитві згадаємо усіх жертв голодоморів, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі!

         Ми пам’ятаємо!

Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Нет описания фото.Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (на открытом воздухе, памятник и кирпичная стена)Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь