Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення населення питною водою - пріоритетне завдання громади

Дата: 17.12.2021 15:58
Кількість переглядів: 364

      Забезпечення населення якісною питною водою є одним з пріоритетних завдань Савинської територіальної громади, розв’язання якого необхідне для збереження здоров’я, поліпшення умов діяльності та підвищення рівня життя населення.

Спільними зусиллями  селищної ради, депутатського корпусу, працівників водоканалу та  ТОВ «Технологія»  було завершено капітальний ремонт свердловини в селищі Цукровиків. Правильно визначені стратегічні цілі, було продумано та реалізовано завдяки алгоритму дій, щодо ремонту водопостачання, а саме при неоднаразових зверненнях селищного голови та за допомогою депутатів Харківської обласної ради по нашому округу Білокудря В.М., Масельський С.І., Русецький А.А. було піднято питання щодо виділення коштів з обласного бюджету на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту свердловини № 5 смт Савинці.

 Багаторазові зустрічі та перемови селищного голови з  Департаментом ЖКГ в м. Харків.

    Схвалення та підтримка депутатським корпусом селищної ради цього питання.

Багатоденна робота працівників централізованої бухгалтерії  з підготовки та оформлення документів та проведення 2 спрощених  процедур закупівлі  в системі ProZorro визначєння переможця по проекту "Капітальний ремонт аварійної свердловини №5, розташованої по вул. Савинське шосе 1Б смт Савинці», який повинен був відповідати всім заявленим критеріям  відбору.

   Протягом тижня проводилась робота в системі «Дія» для отримання дозволу на початок будівельних робіт, який був успішно отриманий. На даний час триває робота з заповнення документації для отримання декларації про закінчення робіт.

Важка, невтомна праця робітників ТОВ «Технологія» та водоканалу, які відгукнулись на наші найболючіші питання та зробили все від них залежне незважаючи на несприятливі погодні умови, зробили все від них можливе, що б наші мешканці  на передодні свят не залишились без водопостачання, як це трапилось в минулому році .

     Сподіваємось , що всі роботи, виконані в рамках  капітального ремонту водопостачання нададуть можливість отримувати  воду цілодобово та в повному обсязі.

    На наступний 2022 рік селищною радою заплановано  капітальний ремонт та реконструкцію існуючих мереж водопостачання.

      Висловлюємо щиру подяку мешканцям селища Цукровиків за порозуміння при вирішенні суттєвої проблеми забезпечення їх питною водою.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь