Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий сміттєвоз для Савинської громади

Дата: 30.12.2021 09:03
Кількість переглядів: 305

    Вже за тиждень на вулиці Савинської територіальної громади виїде новий сучасний сміттєвоз,  що працюватиме на благо мешканців.

   Стара прибиральна техніка виходить з ладу й вже не здатна надавати населенню громади якісних послуг з вивезення сміття. Щоб вирішити цю проблему, Савинською селищною радою для потреб комунальних підприємств громади було придбано новий сміттєвоз. Спеціальна техніка обладнана маніпулятором з вантажопідйомністю 650 кг, що здійснюватиме захват, підйом та вивантаження ТПВ із контейнерів. Вартість покупки становить 1 790 000 грн.

    Проект реалізовано завдяки субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Плідна праця Савинського селищного голови Юрія Матвієнка за підтримки народного депутата нашого округу Олександра Літвінова нарешті дали змогу отримати новий сміттєвоз МАЗ. Після проведення двох процедур відкритих торгів централізованою бухгалтерією ради, що тривали більше двох місяців, сміттєвоз 30 грудня 2021 року прибув до нас.

     Відтепер жителі приватного сектору також зможуть заключити договір на вивіз твердих побутових відходів, що дасть можливість оминути штрафні санкції за засмічення територій громади. Завдяки новопридбаному спецтранспорту значно покращиться централізований вивіз твердих побутових відходів, а також зменшиться кількість несанкціонованих сміттєзвалищ на території селищної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь