Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про скликання XVII сесії VIII скликання

Дата: 15.02.2022 10:56
Кількість переглядів: 292

https://rada.info/upload/users_files/04397106/f44b2f41452a2cc0d8dc04258b145714.pdf

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

           25 лютого 2022 року о 10.00 годині в тимчасовому приміщенні Савинського будинку культури (Музична школа) за адресою: вул. 20 Гв. дивізії, 10 смт Савинці, перший поверх відбудеться  ХVІІ   сесія Савинської селищної ради VIIІ скликання.

Порядок денний:

1. Про  звернення депутатів Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України,  Голови Служби безпеки України, Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ України  щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами.

2. Про виконання селищного бюджету за 12 місяців 2021 року.

3. Про внесення змін до  Програми  розвитку освіти Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області на 2021-2025  роки, затвердженої рішенням ХІІ сесії VІІІ скликання Савинської селищної ради від 12.08.2021 р. № 554-VІІІ.

4. Про внесення змін до   Програми соціального захисту населення  Савинської селищної ради  Ізюмського району Харківської області на  2022-2024  роки, затвердженої рішенням ХІІ сесії VІІІ скликання  Савинської селищної ради від 12.08.2021 р. № 556-VІІІ.

5. Про внесення змін до  Програми та Положення про порядок надання одноразової  матеріальної допомоги населенню Савинської селищної ради на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням ІV сесії VIІI скликання Савинської селищної ради від 22.01.2021 р. № 97-VІIІ.

6. Про затвердження Програми та Порядку відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Савинської селищної ради на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2022-2025 роки.

7. Про внесення змін до  Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою  Савинської селищної ради на 2022 – 2024  роки, затвердженої рішенням ХІІ  сесії VIІI скликання Савинської селищної ради  від 12.08.2021 р. № 559-VІIІ.

8. Про затвердження Програми  фінансової підтримки комунальних підприємств Савинської селищної  ради на 2022  рік.

9. Про внесення змін до  Програми  соціально-економічного розвитку територій Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області  на 2022-2024  роки, затвердженої рішенням ХІІ  сесії VIІI скликання Савинської селищної ради від 12.08.2021 р. № 563-VІIІ.

10. Про затвердження Програми Савинської селищної ради  члена Асоціації міст України.

11. Про затвердження Програми Савинської селищної ради члена Асоціації органів місцевого самоврядування в Харківській області.

12. Про затвердження рішення виконавчого комітету  № 09 від 27 січня 2022 року «Про прийняття Програми ремонту доріг комунальної власності Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області на 2022 рік».

13. Про внесення змін до рішення ХVІ сесії VІІІ скликання від 23 грудня 2021 року № 957-VIІI «Про селищний бюджет на  2022 рік. 20550000000.».

14. Про прийняття з балансу КП «Криниця» на баланс Савинської селищної ради  свердловини № 1 в с. Залиман.

15. Про внесення змін до кількісного та персонального складу виконавчого комітету ради Савинської селищної ради.

16. Про  затвердження Плану-графіку  Савинської селищної ради  відстеження діючих регуляторних актів на 2022 рік.

17. Про умови оплати праці селищного голови на 2022 рік.

18. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Веселівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) Савинської селищної  ради Ізюмського району Харківської області.

19. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Савинський  заклад дошкільної освіти (ясла-садок) Савинської селищної ради Ізюмського району  Харківської області.

20. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  Веселівський ліцей Савинської селищної рад Ізюмського району Харківської області.

21. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  Вишнівська  гімназія Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області.

22. Про внесення змін до відомостей про  юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Залиманський ліцей Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області.

23. Про внесення змін до відомостей про  юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Морозівська  гімназія Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області.

24. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб,  фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Савинський  ліцей Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області та Савинська філія Савинського ліцею Савинської селищної ради  Ізюмського району Харківської області.

25. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу,  що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб,  фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  Комунальний заклад початкової мистецької освіти «Савинська музична школа» Савинської селищної ради Ізюмського району  Харківської області.

26. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Комунальне  некомерційне підприємство «Савинський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області.

27. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Комунальна установа  «Центр надання соціальних послуг Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області».

28. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Комунального підприємства житлово-комунального господарства «Савинське»  Савинської селищної ради Ізюмського району  Харківської області, внесення змін до Статуту підприємства та затвердження його у новій редакції.

29. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Фінансового управління Савинської селищної ради  Ізюмського району  Харківської області, внесення змін до Положення  управління та затвердження його у новій редакції.

30. Про відкриття поштового відділення в селі Морозівка.

31. Про затвердження спільного проєкту «Підвоз та забезпечення питною водою мешканців населених пунктів  Савинської селищної територіальної громади».

32. Про дострокове припинення повноважень старости Морозівського старостинського округу та звільнення старости БАШТОВОГО А.Ю.

33. Про внесення змін до штатного розпису  Комунального закладу «Савинська публічна бібліотека  Савинської селищної ради Ізюмського району  Харківської області», затвердженого XV сесією VIII скликання № 779-VIII від 03.12.2021.

34. Земельні питання.

Різне.

 

                                                           Виконком Савинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь