Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Система відеоспостереження — надійний захист деокупованої громади

Дата: 20.11.2023 13:23
Кількість переглядів: 122

Фото без описуНа території Савинської селищної громади в межах проєкту “Система відеоспостереження — надійний захист деокупованої громади” встановили 13 камер відеоспостереження.

Відповідно до програми проєкту камери було встановлено в чотирьох старостинських округах та на території смт. Савинці. Розміщені вони з урахуванням рекомендацій правоохоронних органів та ДСНС. Також було облаштовано моніторинговий центр та сервер для збереження відеоданих.

Встановлення системи відеоспостереження в Савинській селищній громаді є пріоритетним напрямком безпекової ситуації, через відсутність відділку поліції та громадського поліцейського. Метою проєкту є посилення рівня громадської безпеки та громадського порядку, а також збереження фізичного і психологічного здоров'я, забезпечення належного моніторингу ситуації на об’єктах благоустрою та комунальної сфери, посилення безпеки дорожнього руху, запобігання злочинності.

Фото без описуФото без опису

17 листопада 2023 року до Савинської селищної громади завітали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за підтримки який було реалізовано проєкт “Система відеоспостереження — надійний захист деокупованої громади”. Ми вдячні їм за вклад у створення безпечного середовища для наших громадян.

Даний проєкт є першим кроком в системі заходів, які планується впровадити на території Савинської громади для забезпечення нашого добробуту та благополуччя. Піклуючись про створення безпечного середовища, ми забезпечуємо свою особисту безпеку та сприяємо сталому розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь