Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Савинській територіальній громаді відбувся дводенний тренінг на тему «Діалог та інструменти діалогу. Залучення громадян та інструменти громадської участі». 

Дата: 19.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

 

В межах програми «Згуртованість у громаді через діалогові практики. Разом до відновлення» у Савинській територіальній громаді 7 та 8 березня відбувся тренінг на тему «Діалог та інструменти діалогу. Залучення громадян та інструменти громадської участі». 

За ці два дні учасники/-ці здобули корисні та важливі знання:

    🔸 розуміння про теоретичні засади діалогу, його ролі у розвитку громади;

    🔸 дізналися про різні формати заходів для розвитку культури діалогу;

    🔸 розглянули ключові принципи діалогу, які допоможуть представникам/-цям громади забезпечити якісний процес взаємодії між учасниками зустрічей, нарад та консультацій. 

    🔸 отримали розуміння про діалоговий підхід, як спосіб визначення спільної проблеми з побудовою нових зв’язків і варіантів вирішення цих проблем.

    🔸 напрацювали варіанти заходів із залученням громадян та обраними інструментами для вирішення проблем, обговорення, можливості прийняття спільного рішення;

    🔸 дослідили власні громади в галузі діюячих інструментів участі, їх закріплення в документах громади, ефективності їх роботи;

 

Учасники та учасниці з цікавістю брали участь у дискусіях, практикували вивчене у групах та ділилися своїми думками.  Захід пройшов у динамічній та інтерактивній атмосфері. 

 

👉🏼Тренерами виступали Мітьков Олександр та Ірина Стасюк (Бабчук). 

 

📌Тренінг відбувся у межах ініціативи «Створення робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості в Харківській області», яку впроваджує БО «Координаційний гуманітарний центр» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.

 

автор фото: Малишко Юлія

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь