Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Савинській громаді вшанували пам'ять загиблих співвітчизників у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2024 16:55
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

 

8 травня Україна вперше відзначає День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939−1945 років — як єдине державне свято замість двох різних знакових дат.

 

В цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради миру та безпеки у всьому світі. Друга світова стала справжнім жахом, де народ України окропив своєю кров’ю поля війни. 10 мільйонів українців загинуло в період 1939-1945 років.

 

Відлуння минулого переродилося в іншому гнилому диктаторському режимі. І знову, смертоносне торнадо з запахом пороху й крові проноситься в самому серці Європи. Потвори, знову знищують місто за містом, зловтішаються смертю мирного населення, катують найкращих синів та доньок України. Проти цього боролися наші предки, тепер проти цього боряться наші українські воїни.

 

8 травня Савинська громада вшанувала пам’ять загиблих воїнів односельчан. Були встановлені оновлені тимчасові пам’ятні дошки на Алеї Слави та, на жаль, рідними Героїв було висаджено ще 8 нових ялинок. В майбутньому планується проведення громадського обговорення,стосовно макету пам’ятних знаків . Про це Савинська селищна військова адміністрація повідомить на офіційному сайті та соціальних мережах громади. Маємо надію, що Алея Слави ніколи більше не буде поповнюватись.

 

Вічна пам’ять воїнам, які віддали свої серця за свободу та майбутнє. Кожен з нас має пам’ятати ціну наших вільних днів і робити все, аби протидіяти кривавому ворогу сьогодні. Пам’ятайте полеглих, допомагайте живим.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь