Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Савинської громади взяли участь у заході “Шлях до URC: інклюзивний форум відновлення громад”

Дата: 10.05.2024 15:19
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

10 травня представники Савинської громади взяли участь у заході “Шлях до URC: інклюзивний форум відновлення громад”, організованому Ministry.for.restoration та UnitedNationsUkraine.  

Команда Савинської військової адміністрації презентувала партнерам з розвитку пріоритетні проєкти відновлення в громаді, спрямовані на відновлення доступу до якісних освітніх послуг у громаді та створення передумов до енергетичної незалежності комунальних установ громади. 

“Переконані, що за підтримки наших партнерів, ми зможемо зробити нашу громаду безпечною, інклюзивною та доступною. У спілкуванні з міжнародними організаціями, ми орієнтуємося, перш за все, на задоволення потреб Савинщини у безпечному шкільному та дошкільному навчанні, енергетичних проєктах та посиленні економчного потенціалу”, - наголосила Оксана Супрун, начальник Савинської селищної військової адміністрації. 

У події, присвяченій обміну досвідом, підходами та кращими практиками у інклюзивному відновленні регіонів, взяли участь представники 150 громад України, органи державної влади, організації громадського сектору, а також донорські організації, що реалізують проєки відновлення на місцях. 

Участь військової адміністрації у цьому заході стала можливою завдяки підтримці ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад” проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» SURGeUkraine, що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь