Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Савинської громади взяли участь у заході “Шлях до URC: інклюзивний форум відновлення громад”

Дата: 10.05.2024 15:19
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

10 травня представники Савинської громади взяли участь у заході “Шлях до URC: інклюзивний форум відновлення громад”, організованому Ministry.for.restoration та UnitedNationsUkraine.  

Команда Савинської військової адміністрації презентувала партнерам з розвитку пріоритетні проєкти відновлення в громаді, спрямовані на відновлення доступу до якісних освітніх послуг у громаді та створення передумов до енергетичної незалежності комунальних установ громади. 

“Переконані, що за підтримки наших партнерів, ми зможемо зробити нашу громаду безпечною, інклюзивною та доступною. У спілкуванні з міжнародними організаціями, ми орієнтуємося, перш за все, на задоволення потреб Савинщини у безпечному шкільному та дошкільному навчанні, енергетичних проєктах та посиленні економчного потенціалу”, - наголосила Оксана Супрун, начальник Савинської селищної військової адміністрації. 

У події, присвяченій обміну досвідом, підходами та кращими практиками у інклюзивному відновленні регіонів, взяли участь представники 150 громад України, органи державної влади, організації громадського сектору, а також донорські організації, що реалізують проєки відновлення на місцях. 

Участь військової адміністрації у цьому заході стала можливою завдяки підтримці ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад” проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» SURGeUkraine, що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь