Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 травня - міжнародний День сім'ї

Дата: 15.05.2024 10:05
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

👨‍👩‍👧‍👦Для українців родина є джерелом сили та натхнення, де завжди люблять, розуміють і чекають. У ніжній усмішці матері, надійному плечі батька, мудрій пораді сестри та невідступній підтримці брата ми знаходимо найбільше багатство і спокій. Родина - це наш форпост і наша опора, місце, де ми завжди відчуваємо тепло і захист. 

👉🏼Війна принесла нестерпний біль у кожну родину, залишивши глибокі рани в наших серцях, які ще довго будуть гоїтися. Українські воїни мужньо захищають свої сім'ї та їхнє право на життя у вільній і незалежній країні. Вони стали великою бойовою родиною, об'єднаною спільними цінностями та прагненнями. Вони навчились розуміти один одного без слів, лише з погляду чи жесту, і ми впевнені, що сила сім'ї подолає всі труднощі. Сьогодні у боротьбі за свободу вся країна об'єдналася в одну велику родину. Ті, хто захищають, ті, хто рятують, ті, хто допомагають, і ті, хто чекають вдома – всі ми єдині. І всі ми маємо одну мету – перемогти агресора та вигнати окупантів з нашої землі! 

🫂Бережіть своїх рідних та обіймайте їх частіше. Віримо, що настане той день, коли всі зможуть повернутися до своїх родин і всі відчують омріяний спокій. 

З Днем родини!🇺🇦🫶🏻


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь