Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями на території населених пунктів Савинської територіальної громади

Дата: 30.05.2024 16:44
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

📌В умовах воєнного стану на території Савинської територіальної громади на виконання  наказу № 08В від 16 травня 2022 року  «Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Харківській області» прийнято розпорядження начальника селищної військової адміністрації щодо посилення контролю та повної заборони продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що мають зовнішні ознаки приналежності до військових формувань ( військова форма, спецзасоби),починаючи з 01.06.2024 року. 

✍🏻Рекомендовано старостам старостинських округів Савинської селищної ради на постійній основі проводити відповідну роз'яснювальну роботу з суб’єктами господарювання з виконання вищезазначеного рішення.

‼️Наголошуємо, що продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану дозволяється ВИКЛЮЧНО цивільному населенню. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено!

👉🏼 Просимо суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю такими напоями та речовинами, суворо дотримуватися цього рішення та інформувати покупців про його прийняття. За порушення заборони може накладатись штраф від 6800 до 13600 грн, який доведеться сплатити посадовій особі суб'єкта господарювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь