Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 червня діти 5-11 класів зустрілися з представниками Харківського Офісу Омбудсмана України, які завітали з просвітницьким заходом "Права людини"

Дата: 19.06.2024 09:32
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 18 червня у дитячому просторі “New Day” відбулася зустріч дітей 5-11 класів з представниками Харківського Офісу Омбудсмана України, які завітали з просвітницьким заходом "Права людини: звідки і для кого?" ✍️

📌Усі ми маємо цінності в житті, без яких не відчуваємо себе щасливими, які наповнюють наше життя сенсом і роблять його повноцінним, вони живлять наші надії на майбутнє і наші уявлення про те, що ми можемо здійснити у суспільстві.

📌Відбулося інтерактивне спілкування з дітьми, проаналізували, як цінності допомагають стати найкращою можливою версією себе, як організувати наше життя та життя суспільства.

📌Сформували розуміння непорушності прав людини в період збройного конфлікту та роль Уповноваженого з прав людини в їхньому захисті у мирний та воєнний час та закріпили ключові поняття: права людини як цінність, важливість захисту прав людини, в тому числі, у період збройного конфлікту.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь