Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Савинській громаді буде реалізований проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 20.06.2024 16:47
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Головне управління Національної проліції у Харківській області інформує, що Меморандум про співпрацю з начальником ГУНП в Харківській області та фондом «Партнерство за сильну Україну» підписали представники Ізюмської, Оскільської, Куньєвської, Савинської та Курилівської територіальних громад

Незважаючи на війну в Україні, проєкт «Поліцейський офіцер громади» залишається пріоритетним напрямком НПУ у 2024 році. Індикатором виконання проєкту є збільшення штатної чисельності посад поліцейських офіцерів громади, розбудова мережі поліцейських станцій та виділення субвенцій громадами на підтримку проєкту.

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко розповів головам Ізюмської, Оскілької, Куньєвської, Савинської, Курилівської громад та представникам фонду «Партнерство за сильну Україну» про умови проєкту.

«Поліцейський офіцер громади мешкає на території громади та знаходиться на зв'язку постійно, - зазначив Володимир Тимошко. – Тобто, це мобільний офіцер, у якого є свій службовий автомобіль, планшет, кабінет з необхідною технікою, де він приймає громадян. Основною функцією офіцера громади є профілактика правопорушень на території обслуговування».

Володимир Тимошко додав, що кандидата на посаду поліцейського обирають безпосередньо представники територіальної громади, які присутні на конкурсній комісії. Якщо правоохоронець працюватиме незадовільно, голова громади може порушити питання про його заміну.

Представники проєкту «Раннє відновлення» фонду «Партнерство за сильну Україну» готові надати необхідну технічну допомогу для реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Представники фонду пообіцяли всебічну підтримку головам громад та висловили надію на довготривалу співпрацю.

Довідково: Проєкт «Поліцейський офіцер громади» вже впроваджено на території 40 територіальних громад області, де працює 110 поліцейських офіцерів громади.
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь