Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 Березня, 2023 р., 13:46
1. Не підходьте! У разі виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмета потрібно зупинитися, роздивитися, чи немає поряд подібних предметів і відійти на безпечну відстань (хоча б 100 м, а краще 300 м). Повертатися потрібно тим шляхом, яким і прийшли. 2. Не чіпайте! 3. Повідомте рятувальників (101) або поліцію (102). Вкажіть адресу та орієнтири місця, де виявили пристрій. Телефонувати потрібно на безпечній відстані від вибухонебезпечного пристрою, аби він не спрацював (300 м). Рятувальники також радять відключити мобільні телефони поблизу місця розташування вибухового пристрою, оскільки він може бути радіокерованим.  
01 Березня, 2023 р., 08:53
Проєкт впроваджується за ініціативою Олени Зеленської, МОЗ України та за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я. Загалом буде створено вісім відеороликів, наразі доступні перші чотири епізоди. Всі серії мають субтитрування та переклад українською жестовою мовою, тож є доступними для людей з порушеннями зору та слуху
28 Лютого, 2023 р., 13:01
У межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів Один з них – це «Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України). У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Перші на кордоні, перші в наступі! Приєднатися до бригади можна в ЦНАПі або записатися онлайн.
28 Лютого, 2023 р., 13:00
Радник – уповноважена Президента України з питань безбар'єрності Тетяна Ломакіна взяла участь у глобальній конференції Zero Project Conference у Відні.
28 Лютого, 2023 р., 12:59
Безбар’єрність має стати новою суспільною нормою в Україні. Це місія ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської «Без бар’єрів».
23 Лютого, 2023 р., 16:55
«Довідник безбар’єрності» – це перший в державі сайт-словник і посібник з нової етики спілкування без стереотипних термінів. Проєкт створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської та ГО «Безбар'єрність».
23 Лютого, 2023 р., 07:51
Військовослужбовці Окремого стрілецького батальйону Харківщини склали присягу
20 Лютого, 2023 р., 14:47
«Довідник безбар'єрності» – ініціатива і флагманський проєкт першої леді Олени Зеленської.
20 Лютого, 2023 р., 14:46
Офіцер бригади «Спартан» розповіла про етапи підготовки добровольців «Гвардії Наступу» 20 лютого 2023 | 11:09

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь