Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Лютого, 2022 р., 08:04
Це заявив директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов. Він зазначив, що голова Харківської ОДА Олег Синєгубов особисто тримає ситуацію на контролі. Він провів серію нарад із силовими підрозділами області, отримує відповідні доповіді. Ситуація постійно аналізується й вживаються додаткові заходи щодо забезпечення стабільності в оборонній та інших сферах життя області.
15 Лютого, 2022 р., 09:19
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що фізичним особам-підприємцям – платникам єдиного податку дозволено здійснювати торгівлю товарами (крім підакцизних) без РРО як на території села, так і на території селища.
15 Лютого, 2022 р., 09:13
       Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що згідно з абзацом першим п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.
15 Лютого, 2022 р., 09:07
В.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Харківській області Євген Огієнко надав коментар, в якому розповів про цьогорічну Кампанію декларування громадянами своїх доходів, форму нової Декларації та способи її надання.
15 Лютого, 2022 р., 08:31
Нас лякають великою війною та вкотре призначають дату воєнного вторгнення. Це вже не вперше. Але наша держава сьогодні сильна, як ніколи.
15 Лютого, 2022 р., 08:22
Не дивлячись на ворожу пропаганду, фейки і намагання розхитати ситуацію ізсередини, - Харківщина зберігає спокій та підтримує Збройні сили України!   Усі підрозділи силового блоку, які відповідають за оборону Харківщини, чітко виконують свої функції і забезпечують безпеку громадян. Збройні сили України сьогодні міцні, оснащені і згуртовані, як ніколи! Готові захищати своїх близьких і свою країну, свої цінності і своє майбутнє. Особисто пересвідчився у високій професійності, технічній та моральній готовності наших воїнів.  Жителі Харківщини можуть бути впевненими у захисті державою. Все буде Україна!
15 Лютого, 2022 р., 08:21
Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. 
14 Лютого, 2022 р., 16:50
Про це йшлося на апаратній нараді голови ХОДА, яка відбулась 14 лютого. Як зазначив керівник області, наразі, за даними МОЗ України, Харківщина виконала план вакцинації населення на 40%. Для успішного проведення вакцинальної кампанії слід організувати безперебійну роботу центрів та пунктів вакцинації у вихідні.
14 Лютого, 2022 р., 16:42
У лікарні працюють 98 лікарів різних спеціальностей та 292 медичні сестри. Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування надає спеціалізовану цілодобову медичну допомогу переважно населенню Балаклійської, Донецької, Савинської територіальних громад та жителям інших населених пунктів. У 2019 році стаціонарне лікування тут пройшли 13 376 пацієнтів, у 2020-му - 10 105, у 2021-му - 10 802 пацієнти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь