Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

18 Жовтня, 2024 р., 09:06
Запрошуємо на громадське обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку громади.
17 Вересня, 2024 р., 09:26
         З метою забезпечення сталого розвитку Савинської селищної територіальної громади та визначення перспективних напрямків її розвитку, Савинською селищною військовою адміністрацією прийняте розпорядження від 16.10.2024 року №765 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Савинської селищної територіальної громади». На виконання пункту 42 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Савинської селищної територіальної громади (далі – Комплексний план).
17 Вересня, 2024 р., 09:10
     На виконання вимог чинного законодавства Савинською селищною радою прийнято розпорядження про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Савинської селищної територіальної громади Ізюмського району Харківської області (Розпорядження №765 від 16.09.2024).
08 Серпня, 2024 р., 14:45
         Савинська селищна рада Ізюмського району Харківської області повідомляє, що до участі у конкурсному відборі  на посаду директора закладу загальної середньої освіти Савинського ліцею Савинської селищної ради Ізюмського району Харківської області було подано одну заяву та допущено одного кандидата - Клюєва Геннадія Леонідовича.
03 Липня, 2024 р., 09:35
Савинська селищна рада Ізюмського району Харківської області  оголошує конкурсний відбір на посаду директора закладу загальної середньої освіти Савинської селищної   територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь