Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

15 Листопада, 2023 р., 09:47
Випадки вірусного гепатиту А в Україні виявляють щороку у різних областях. Збільшення випадків захворювання спостерігається в осінньо-зимовий період. Нині спалах є на Вінничині, а в інших регіонах- поодинокі випадки.
06 Листопада, 2023 р., 09:59
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями видається органами ліцензування, якими відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2015 № 609 «Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» (із змінами та доповненнями) є територіальні органи ДПС.
06 Листопада, 2023 р., 09:53
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 3 розділу II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок) для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) складається заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО) за ідентифікатором форми J/F 1316604 (додаток 1 до Порядку). Реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО в електронній формі з дотриманням вимог законів у сфері електронного документообігу та використання електронних документів подається до фіскального сервера засобами Електронного кабінету (портального рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (API)) або засобами телекомунікацій.
06 Листопада, 2023 р., 09:52
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 8 розділу II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317) перереєстрація програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) здійснюється у разі зміни найменування (прізвища, імені, по батькові (за наявності)) або податкового номера суб’єкта господарювання (без державної реєстрації припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця), найменування або адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО. Для перереєстрації подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316604) (додаток 1 до Порядку № 317) (далі – Заява) з позначкою «Перереєстрація».
06 Листопада, 2023 р., 09:49
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до підпункту 165.1.56 пункту 165.1 статті 165 Податкового Кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі - Кодекс) до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податків не включається сума (вартість) благодійної допомоги, яка виплачена (надана) міжнародними благодійними організаціями (їх філіями, представництвами), перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України, на користь:
17 Жовтня, 2023 р., 12:02
Протягом минулого тижня на території Харківської області сталося 5 підривів на вибухонебезпечних предметах, в результаті чого три цивільні людини загинули, ще три – зазнали травм. 11 жовтня нещасний випадок, стався у полі між селами Леб'яже та Гракове Чкаловської громади Чугуївського району. На протипіхотній міні підірвалися двоє чоловіків віком близько 35 років. Внаслідок вибуху цивільні загинули на місці. 12 жовтня підрив на протипіхотній міні стався у селі Явірське Ізюмського району. Чоловіка було госпіталізовано до лікарні. Цього ж дня у селі Рубіжне Чугуївського району ще один вибух протипіхотної міни стався на приватному подвір’ї, в результаті чого 39-річний чоловік отримав мінно-вибухові травми. 13 жовтня підрив вибухонебезпечного предмета стався у полі біля села Явірське Ізюмського району. Там на ворожу протитанкову міну натрапив бензовоз. Внаслідок вибуху 61-річний водій загинув на місці. 15 жовтня в селі Кам’янка Ізюмського району 15-річний підліток натрапив на протипіхотну міну «Пелюстка». За попередньою інформацією, він разом з батьком збирав металобрухт. Хлопчика з мінно-вибуховою травмою та пораненням правої стопи госпіталізували до медзакладу. З початку деокупації на Харківщині трапилось 234 випадки підривів, загинуло 47 людей та 187 травмовано. Звертаємось до всіх громадян з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, річки та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь