Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

17 Жовтня, 2023 р., 12:02
Протягом минулого тижня на території Харківської області сталося 5 підривів на вибухонебезпечних предметах, в результаті чого три цивільні людини загинули, ще три – зазнали травм. 11 жовтня нещасний випадок, стався у полі між селами Леб'яже та Гракове Чкаловської громади Чугуївського району. На протипіхотній міні підірвалися двоє чоловіків віком близько 35 років. Внаслідок вибуху цивільні загинули на місці. 12 жовтня підрив на протипіхотній міні стався у селі Явірське Ізюмського району. Чоловіка було госпіталізовано до лікарні. Цього ж дня у селі Рубіжне Чугуївського району ще один вибух протипіхотної міни стався на приватному подвір’ї, в результаті чого 39-річний чоловік отримав мінно-вибухові травми. 13 жовтня підрив вибухонебезпечного предмета стався у полі біля села Явірське Ізюмського району. Там на ворожу протитанкову міну натрапив бензовоз. Внаслідок вибуху 61-річний водій загинув на місці. 15 жовтня в селі Кам’янка Ізюмського району 15-річний підліток натрапив на протипіхотну міну «Пелюстка». За попередньою інформацією, він разом з батьком збирав металобрухт. Хлопчика з мінно-вибуховою травмою та пораненням правої стопи госпіталізували до медзакладу. З початку деокупації на Харківщині трапилось 234 випадки підривів, загинуло 47 людей та 187 травмовано. Звертаємось до всіх громадян з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, річки та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".
12 Жовтня, 2023 р., 11:28
Компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб реалізуються за ініціативи Мінреінтеграції в межах інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!».
12 Жовтня, 2023 р., 11:25
          Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні  аспекти. Як зрозуміти, що стан душевного здоров’я вийшов із рівноваги та настав час звернутися до психотерапевта — розказуємо далі.
25 Вересня, 2023 р., 15:19
            Савинська селищна рада повідомляє, що до Дня захисника України у 2023 році з селищного бюджету, відповідно до Програми одноразової матеріальної допомоги населенню Савинської селищної ради на 2023-2025 роки, буде здійснена виплата  одноразової матеріальної допомоги зареєстрованим у громаді: ветеранам війни АТО/ООС, учасникам бойових дій АТО/ООС, членам сімей загиблих військовослужбовців (якщо загиблий був одружений – звертається дружина, якщо неодружений – батьки) та члени сімей зниклих безвісти військовослужбовців.
14 Вересня, 2023 р., 09:01
Балаклійське відділення Ізюмської філії ДУ «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що на території Балаклійської, Донецької та Савинської громад Ізюмського району спостерігається зростання випадків укусів нанесених тваринами. Так, станом на 13 вересня 2023 року з приводу ушкоджень, нанесених тваринами, у лікувальні заклади звернулось 113 мешканців вищезазначених громад Ізюмського району. Серед постраждалих через покуси, отримали ушкодження від тварин, що мають власників, 79 осіб (70%), від бездомних тварин - 31 особа (27 %), від покусів дикими тваринами (лисиця) – 3 особи (3%).
11 Вересня, 2023 р., 14:29
         До відома сімей, які виховують дитину, що потребує додаткового догляду:
11 Вересня, 2023 р., 14:26
         
15 Серпня, 2023 р., 11:34
    Савинська  селищна військова адміністрація Ізюмського району Харківської області повідомляє пасічників, що ТОВ « БАЛАКЛІЯ ХПП» в термін з 15 серпня 2023 року по 31 серпня 2023 року буде здійснювати десикацію посівів соняшнику агродронами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь