Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

28 Лютого, 2023 р., 12:12
Адвокатами Благодійної організації «Благодійний фонд «ПРАВО НА ЗАХИСТ»
30 Січня, 2023 р., 10:18
         Комісія з організації та проведення громадського обговорення кандидатури старости  Савинської селищної  ради Морозівського старостинського округу, створена розпорядженням секретаря селищної ради Савинської селищної ради  № 15 від 27 січня 2023 року, інформує про проведення громадського обговорення кандидатури ОСАДЧОЇ Ганни Володимирівни на посаду старости Савинської селищної ради Морозівського старостинського округу  шляхом відвідування місць проживання жителів Морозівського старостинського округу Савинської селищної ради, які є повнолітніми та мають право голосу на виборах і зареєстровані  у старостинському окрузі.
30 Січня, 2023 р., 10:17
        Комісія з організації та проведення громадського обговорення кандидатури старости  Савинської селищної  ради Вишнівського старостинського округу, створена розпорядженням секретаря селищної ради Савинської селищної ради  № 15 від 27 січня 2023 року, інформує про проведення громадського обговорення кандидатури СУХОТЕПЛОЇ Наталії Володимирівни на посаду старости Савинської селищної ради Вишнівського старостинського округу  шляхом відвідування місць проживання жителів Вишнівського старостинського округу Савинської селищної ради, які є повнолітніми та мають право голосу на виборах і зареєстровані  у старостинському окрузі.
 
18 Січня, 2023 р., 15:54
В умовах війни, коли ворог ледь не щодня нещадно обстрілює не лише критичну інфраструктуру, але й цивільні житлові будинку, необхідно бути готовими до виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.
17 Січня, 2023 р., 13:05
Чадний газ абсолютно невідчутний для людини, але впливає на організм навіть у невеликій концентрації та може призвести до смерті. Він утворюється в процесі горіння та не має запаху, смаку або кольору. Саме тому для його ідентифікації необхідний спеціальний прилад — детектор чадного газу. 
16 Січня, 2023 р., 11:49
Оголошення

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь