Савинська громада
Харківська область, Ізюмський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

12 Січня, 2022 р., 11:24
Повідомляємо, що 19 січня 2022 року о 10.00 год
11 Січня, 2022 р., 08:31
              Конкурсна комісія Савинської селищної ради інформує  про результати проведення конкурсу на заміщення  вакантних посад: завідувача Довгалівським сільським клубом, завідувача Вільхуватським сільським клубом, завідувача Крючківським сільським клубом, директора Залиманського Будинку культури  Савинської  селищної ради. 
05 Січня, 2022 р., 13:52
Відділ обслуговування громадян №2 (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області
31 Грудня, 2021 р., 08:48
На підставі Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 2771 від 22.12.2021 року "Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «ХАРКІВГАЗ», з 01.01.2022 року діє наступний тариф на послуги розподілу природного газу для споживачів, які отрімують газ з газорозподільних мереж АТ "ХАРКІВГАЗ": 2,388 грн за 1 куб. м. на місяць (з урахуванням ПДВ).
30 Грудня, 2021 р., 14:15
Повідомляємо, що згідно заяви АТ “Державний ощадний банк України”, надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року) (https://cutt.ly/DYVT7S9)
29 Грудня, 2021 р., 10:14
Шановні мешканці Савинської територіальної громади!
24 Грудня, 2021 р., 14:29
Головне управління ДПС у Харківській області звертає увагу, що суб’єкти господарювання щороку, станом на 01 січня, самостійно обчислюють суму плати за землю і не пізніше 20 лютого звітного року подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію, в якій річна сума розбивається помісячно рівними частками. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомісячних декларацій. Для визначення розміру земельного податку та орендної плати використовується нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного відповідно до законодавства. При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки. Надалі такий витяг подається у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі. У разі зміни протягом року об’єкта та/або бази оподаткування платник плати за землю подає податкову декларацію протягом 20 календарних днів місяця, що настає за місяцем, у якому відбулися такі зміни. Якщо у майбутніх податкових періодах платник податків самостійно виявляє помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації, він зобов’язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої декларації за формою чинною на час подання уточнюючого розрахунку.
24 Грудня, 2021 р., 14:16
Харківські податківці започаткували новий формат роз’яснювальних івентів. Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області організували та провели перший «Workshop_open на Facebook».
24 Грудня, 2021 р., 14:13
Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що відповідно до пункту 11 статті 3 Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265) суб'єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов'язані проводити розрахункові операції через реєстратори розрахункових операцій та/або через програмні реєстратори розрахункових операцій для підакцизних товарів із використанням режиму програмування із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД, найменування товарів, цін товарів та обліку їх кількості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь